Evolutia internetului

Internetul este o carte in care putem gasi informatii despre orice, acest oferindune pe tava ceea ce dorim. Acesta cuprinde site-uri pe fel si fel de nise, de la jocuri,sport pana la stiri si site-uri erotice. Acum a evoluat foarte mult si putem sa cautam tot ce avem nevoie, la inceput cuprinzand putine site-uri internetul s-a dezvoltat si acum este folosit de foarte multa lume de pe aceasta planeta.

Acum sa va explicam despre ceea cu toti vedeti pe internet, si va puneti intrebarea daca sunt virusi sau nu, este vorba despre site-urile ce se ocupa cu dame de companie. Aceste site-uri nu au virusi si tin sa va spun ca sa nu va fie frica, virusii intra la dumneavoastra in calculator doar atunci cand descarcati ceva, daca nu descarcati nu aveti de ce sa fa fie frica. Aceste site-uri produc bani si nu le vine usor sa isi piarda din vizitatori pe motivul simplu ca zic ca ele contin virusi.

Nu numai site-uri ce se ocupa cu asa ceva nu detin virusi, sunt foarte multe speculatii pe internet ca foarte multe site-uri contin virusi, nu este adevarat daca dumneavoastra nu descarcati ceva, virusul nu are cum sa intre in calculator.

Advertisements

Posted on March 14, 2015, in IT and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: