Sistemul sanitar mai face o victima

Un tanar de 27 de ani a murit cu o zi inainte sa afle de ce suferea.. asta dupa ce a stat pe lista de asteptare pentru efectuarea unui RMN timp de trei luni. E nedrept si scandalos!

Nu stiu de ce suferea… nu stiu daca avea sanse chiar daca ar fi fost dignosticat inca de acum 3 luni cand s-a prezentat la medic. Mai trist este ca nici familia lui nu stie acest lucru si ca vor trai cu o durere si mai mare in suflet stiind ca poate tanarul Liviu Bulugea ar fi putut sa le fie inca alaturi.

doliuMi-e rusine pentru reprezentantii statului in care traiesc. Mi-e rusine ca stau cu mainile in san in timp ce familia lui Liviu il plange. Mi-e rusine ca imi cresc copiii intr-o tara care isi lasa cetatenii sa moara fara sa apuce sa fie diagnosticati.. in trei luni. Mi-a crapat obrazul de rusine astazi cand, in timp ce priveam la TV stirea despre Liviu Bulugea, fiica mea in varsta de 5 ani a spus, ca un om mare, scarbita si resemnata: “prea multe morti, prea multe lumanari…”.. si a lasat capul in pamant cu amaraciune. Mi-e rusine ca tara in care traim ne ofera “prea multe morti, prea multe lumanari…”. Mi-e ciuda ca nu am avut cum sa ii spun ca nu e asa!

Ma simt la fel de vinovata ca si cei care au imbolnavit sistemul sanitar care ne omora in loc sa ne diagnosticheze si trateze.

Ma simt mica. Mica si neputincioasa. Si furioasa ca nu pot face nimic sa schimb ceva….

Sursa: antena3.ro

Advertisements

Posted on March 16, 2015, in Stiri Ro. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: